sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

1. lomaviikko

 Vaikka viimeinen viikko töissä (viikko sitten) oli aika hurjaa, sain järjestettyä aikaa niin, että pääsin aamuteelle vol.2 mieheni kanssa <3 oli ihanaa.

Onko niin, että joku muukin on tuskaillut lasten eväsrasioiden kanssa. Hirveen kivoja, lasten mielestä, on myynnissä, mutta niin epäkäytännöllisiä ja ennen kaikkea huonolla kiinnitysmekanismilla. Ystäväni piti Tupperware-kutsut juuri ennen kun jäin lomalle. Olin jo päättänyt, että mitään en tilaa, kunnes näin nämä. Aivan mahtavat ja juuri pienmiehelleni sopivat eväsrasia sekä juomapullo. Mikä parasta, rasia pysyy todella hyvin kiinni. Taattua tupperlaatua. Vielä kun samaa sarjaa tulisi tyttöjen kuosilla. 
Meillä sattuneesta syystä eväsrasioita käytetään paljon, joten vaatimukset niiden laadulle ovat nousseet. Tämä paketti lunasti ne kirkkaasti.
Tehokäyttöön evässetti pääsi heti ekalla lomaviikolla kun pikkumiehellä alkoi vuotuinen Jaliskoulu. Viikko olikin aika jalkapallopainotteista, kun Jaliskoulun päälle kesäkuun loppuun pyörii oman joukkueen harkat 3*1,5h/viikko. Pikkuhiljaa aloittelimme fiilistelyn tuleviin MM-kisoihin. Tästä videosta tuli minun suosikki ;) 


Vaikka viikko on ollut lämmin, leivoimme (lapset leipoivat) sämpylöitä. 
 Tyyli 1,
 ja tyyli 2.
 Hyviä tuli.
 Vannoututeena Mavala-fanina ostin neidille ja itselleni tällä kertaa IsaDoraa. Toimii. (kuvassa sävy 192 Power Pink)
Neiti osteli itselleen uusia kesävaatteita ja stailasi itsensä ensimmäisille kaverisynttäreille. Pakko myöntää, että mulla pääsi oikeasti itku onnesta, kun kutsu tuli meille. Kyllä oli neitonen onnellinen ja niin ihanasti hän oli juhlinut isompien kavereiden kanssa. Laitoin toivotut eväät mukaan ja toivoin kaiken menevän hyvin. Kotiin palasi onnestä sykkyrällä oleva pieni neitonen. 
Viikonloppuna testasimme Moilasen hampurilaissämpylät. Erityisesti pienempi tykkäsi kovasti.
Söimme kaikki samaa ja sämpylät oli oikeasti aika maukkaita ja koostumukseltaan miellyttäviä. Ei lainkaan niin löysiä ja kitalakeen liiskautuvia kuin hampurilaisravintoloissa. Näitä teemme joskus uudelleen.


ME OLLAAN NIIN LOMALLA!


Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti