sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Synttärihumua

Huomenna ihana rakas esikoiseni täyttää 6 vuotta. Poika voi hyvin, mutta äidillä on taas ikäkriisiä. Mun pieni mussukka. Toisaalta, on hän aika ihana iso mussukka nyt. Poikien maailma on ollut muuten aika vieras, kun en omista yhtään veljeäkään. Oman pojan myötä identiteetti pojan äitinä on kasvanut ja kehittynyt ja jatkaa varmasti vielä kehittymistään lapsen kasvun mukana. Alku oli minulla hankalaa, mutta jotenkin alun kokemusten myötä olen vain vahvistunut ja saanut tietynlaista rauhaa omaan olemiseen äitinä. Selkeästi tämä on vaikuttanut myös lapseen ja hänen olemiseensa. Nyt pystyn jo nauttimaan kokonaisvaltaisesti. Rakkaus omaan lapseen ei missään vaiheessa ole ollut katkolla, vain oma identiteetti äitinä on hakenut uomiaan. Pienemmän, tyttösen, kanssa juttuun tuleminen on ollut tietyiltä osin helpompaa, mutta koska olemme luonteeltamme aika samanlaisia, ei yhteenotoilta vältytä tässäkään suhteessa.

Pienellä miehellä on ollut juhlien täyteinen viikonloppu. Perjantaina oli kaverin synttärit ja eilen omat. Kyllä se juhliminen on rankkaa tuossakin iässä :) samat kaverit molemmissa juhlissa ja pientä turnausväsymystä oli meillä jo lauantaina havaittavissa. Juhlat menivät hyvin ja kaikilla oli hauskaa.

Omien lasten synttäreillä olen pitänyt tiukasti kiinni siitä, että meidän lapset saavat syödä kaikkea mitä on tarjolla. Neidiltä oli tällä kertaa vain kiellettynä tuore ananas (josta muuten itsekin sain kunnon kohtauksen illalla) sekä lätkäkarkit. Niiden tilalle oli hankittu muuta sopivaa. 

Juhlien teema ei tullut varmasti kenellekään yllätyksenä.
Tarjolla oli maalivahdin prosciuttorucola-sämpylöitä, cheerleaderin hedelmähuiskuja, All-Stars-mokkapaloja, lätkäkarkkeja, jääkiekkokeksejä, ulkojääkakku sekä raparperisuklaa-minimuffineja ja sipsejä/maissinaksuja. 








Kevään ekoissa harkoissa pikkumies pääsi maalivahdiksi, vaikka vuoro piti olla vasta viikon päästä. Kyllä oli onnellinen pieni maalivahti. Sitä tulee itsekin niin hyvälle tuulelle kun näkee miten toinen nauttii.


Luntakin satelee, joten viikko ei voi alkaa kuin hyvin!

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti