lauantai 14. joulukuuta 2013

Kulutuksen keskellä

Vähän säästöä. Tai ei tästä nyt suoraa säästöä tällä hetkellä tule, mutta pienenä vinkkinä voisin esitellä teille tällaisen AquaClic:in. Saimme meille yhden keittöön. Varsinainen säästö tulee vasta sitten, kun talouden kaikkiin hanoihin on saatu asennettua omat.




Aquaclic on hanan päähän sijoitettava suutin/ilmastin, joka rajoittaa veden virtausta n. 6 litraan minuutissa. Tämän lisäksi suunnittelussa on pyritty huoltovapauteen, kalkkeutumista pitäisi tapahtua huomattavasti vähemmän, kuin normaalilla suuttimella. Se sopii useimpiin hanoihin, niin ulko- kuin sisäkierteillä varustettuihin, ja adapterilla sopii ei-standardikokoisiin hanoihin.

Valmistaja tarjoaa myös suihkuhanaa "ClicDouche", jonka pitäisi puolittaa vedenkulutus suihkussa mukavuuden siitä kärsimättä, sekä WC-pöntön vedenrajoitin.

Lisäosia on saatavilla lisäpaineenrajoittimista letkuihin, ja esimerkiksi suihkupäähän on ostettavissa SoftSpray-lisäosa mukavuutta lisäämään, jos tykkää pehmeämmästä suihkusta.

Saatavilla on useita eri kuoseja, iloisen pirteistä viileän metallisiin, ja voipa niitä tilata kustomoitunakin. Sveitsistä pystyy tilaamaan myös Suomeen joko DHL:n tai Deutsche Postin kyydissä.

 Jos lisätieto tekniikasta kiinnostaa, löydät sitä täältä






Tiina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti