maanantai 25. helmikuuta 2013

Mitäpä muutakaan kaupasta taas mukaan tarttui :)



Perheen naiset hemmottelivat viikon aluksi itseään uudella kynsilakalla. No, okei, parilla uudella kynsilakalla :D Mä oon jäänyt täysin koukkuun Mavalan kynsilakkoihin. Ihanat värit, sopivan kokoinen pullo, vaikka lakkaankin joka viikko, kestää leipomisen ja muut kotityöt. Lisäksi kuivuu nopeasti ja tasaisesti. Puolen vuoden aikana kokoelmasta on tullut tällainen:
Vasemmalta alkaen kaksi ensimmäistä on tämän päivän hankintoja, nro 29 Glasgow sekä 19 Hong Kong. Viime vuoden loppu kesän suosikkini 67 Amsterdam. Syksyllä opiskelujen takia asuminen Joensuussa vaati 4 uutta väriä: 52 Toulouse, 75 Miami, 34 Nicosia sekä 86 Olbia. Uusimpiin hankintoihin kuuluu myös ihana 56 Riga.


Onko muita näihin Mavalan lakkoihin hurahtaneita? Mulla on vaikeuksia ohittaa hylly, veikkaankin, että ennen kesää kokoelma on laajentunut..... Muutama todella houkutteleva kesän uutuus odottaa vielä ostamista. Oletteko muuten törmänneet Mavalan muihin tuotteisiin Suomessa?


Uusien värien testaus :)


Huomaan, että kevät saapuu. Olo on virkeämpi ja samalla levottomampi. Olen tuottelian syksyllä. Kesän lähestyessä on vaikeaa pysyä paikoillaan ja keskittyä. Tänään kaupasta lähti kotiin myös tulppaaneja. Mikä on lempivärinne tulppaaneissa? Itse pidän ehkä eniten valkoisista ja vaaleanpunaisista. Mutta ostan kyllä kaikenvärisiä, riippuen sen hetkisestä mielialasta ja sisustuksen väristä.




Vielä sormille uutta väriä!
Muutamista viimeaikojen hankinnoista ja luottotuotteista myöhemmin lisää.


Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti