sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Mummolassa


Meidän perheen hiihtoloma alkoi aktiivisella visiitillä mummolaan. Lapset ikävöivät koko ajan kumpaankin mummolaan. Käymme aika harvoin, koska välimatkaa on toiseen mummolaan lähes 600km. Toinen on kuitenkin vähän lähempänä, tunnin ajomatkan päässä. Ikävä tuntuu silti olevan kova. Ja ymmärtäähän sen. Isovanhempien lisäksi toisessa mummolassa asustavat lasten parhaat kuomat, koirat Essi ja Alma :)

Essi <3


Alma <3

"Tyttöjen" lämpimät talviasut :)

Koirien kanssa leikkimisen lisäksi viikonloppuun mahtui luistelua, jääkiekon pelaamista, hiihtoa, "mäkihyppyä", pulkkamäkeä, lepoa ja vierailu myös isomummolassa. Ostin itselleni mailankin, sitten nuoruusvuosien, ja pääsin miesväen kanssa kokeilemaan uusia luistimiani ;)



Olen niin onnellinen, että viimeinkin ostin uudet. Aikaisemmissa luistimissa jalat väsyivät helposti ja kävely tuntui luistelun jälkeen alkuun epämiellyttävältä. Ongelma poissa. Olin vähällä ostaa myös itselleni hokkarit, mutta päädyin näihin, eikä kaduta. Aivan loistavat jalassa, ei väsymistä, eikä mitään muitakaan sivuvaikutuksia. Peli kulki ja maaleja tuli :D




 Isomman taidonnäyte.

Eikä jäänyt maaleitta pienmieskään. Tosin maalivahti taitaa olla harhautettuna tässä kuvassa :)


 Pienemmän hiihtotyyliä <3
Isompi mäkihyppyharjoituksissa.



Tänä talvena olemme ostaneet lapsille uudet pulkat. Löysin ennen joulua nämä herkullisen väriset Stigan pulkat. Värin lisäksi laskumukavuus ja luisto todella hyvät.

Koska näitä perheen pienimpiä ei vielä yksin voi antaa laskea pulkalla mäkeä, ja liukuri on ehkä hieman hankala käytössä, ostimme myös tällaiset Wuuuf-liukurit. Näillä jopa minä uskalsin laskea mäen päältä :P Lasten kanssa todella kätevät. Pehmeä istua, sivuissa käsikahvat, jalat jäävät vapaaksi jarrutusta ja ohjausta varten ja liuku mainio. Linkistä löytyy lisää Wuuuf- tuotteita. Täytyy itsekin tutustua paremmin.



Ennen kotiinlähtöä kävimme vielä minun isovanhempieni luona.


Viikko perheen yhteistä lomaa. Tätä onkin odotettu. Olen ollut koko tammikuun viikot poissa kotoa opintojeni takia. Kaikki vähän väsähtivät kuukauden aikana. Nyt lepo sekä yhdessäolo tulevat tarpeeseen.


Hyvää alkavaa viikkoa!


Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti