sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä



On meillä ollut todella leppoinen, ja mua on hellity kaikilla mahdollisilla tavoilla. Voi rakkaat <3 
Parasta äitiydessä on lasten ja miehen kanssa vietetty yhteinen aika. Henkilökohtaisesti huomaan äitiyden määrittävän minuuttani aika voimakkaasti, mutta yleisesti ottaen en halua monesta syystä johtuen ottaa kantaa äitiyden olemukseen. Koen sen niin henkilökohtaiseksi asiaksi. Asiaksi, jota ei voi arvottaa tai määrittää tietyillä kriteereillä. Äitien maailma on myös julmaa. Niin julmaa, etten oikein löydä sanoja sille tunteelle, jota teemasta minulle nousee, omasta kokemuksesta johtuen. Mutta, kaikki kokemukset kasvattavat ja omani ainakin ovat tehneet minusta vahvemman ja viisaamman. Äiti-identiteetti muokkaantuu lasten kasvaessa, mikä on aika mielenkiintoista huomata jo nyt, vaikka lapset ovat aika pieniä :)
Oma äitini on minulle kultaakin kalliimpi. En tiedä miten selviäisin, jos jostain syystä ei äitiä olisi. Toivottavasti oma äiti-lapsisiteeni muodostuu ajan myötä yhtä tiiviiksi.


Lapset oli käyny isin kanssa piirtämässä mulle kortin pihalle <3



 Kävimme pitkällä ulkoiluretkellä leikkimässä ja rentoutumassa. Pienet keräsivät kukkia :)



Mieheltäni sain upean Gladioluskimpun!


Lapset olivat tehneet nämä suloiset käsikorut <3


 Lisäksi aamiaispöydässä odotti miehen tekemä äitienpäiväkakku. Kakku on perheemme ruokavalioon sopiva, eli maidoton ja viljaton. Mikäli kiinnostusta on, voin laittaa ohjeen tänne.


Olen todellakin rentoutunut ja niin hellitty :D

Tästäpä jaksaa taas uuteen viikkoon. Ensi viikko onkin ohjelmaa pullollaan. Osa aikatauluista menee ikävästi päällekäin, mutta parhaani teen, että pääsen osallistumaan kaikkeen mihin haluankin.

Hyvää äitienpäivän iltaa ja ladattuja akkuja uuteen viikkoon!

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti