perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pienen pieni puutarhuri



ja pienen pieni vatsapöpö. Tällä viikolla on ehditty taas vaikka mitä, esim. sairastaa :(

Sairaspäivän juomaa....

viihdykettä....

ja muotia ;)

Omat opintoni olen saanut siihen pisteeseen, että odottelen viimeisen harjoittelun loppumista ja viimeisiä lähipäiviä Joensuussa. Ilman tätä satsia (joo, hyvä tekosyy) en ois eilen saanu mitään valmiiksi. Niin on kankeeta että. Mutta, valmista tuli ja hymy on herkässä :)


Tänään istutin kevään ensimmäiset kukat pihalle. Meille on kerääntynyt sekalainen seurakunta ruukkuja. Ajattelin hyödyntää ne kesäkukilla terassilla ja etupihalla. Pihallehan meille sais vaikka mitä laitettua, mutta mulla ei nyt sydän anna periksi istuttaa kukkia peliareenalle. Pelatkoon nyt kun sen aika on. Vielä mä kerkeen saada vaikka millaset istutukset kun lapset on isompia.






Muutaman kuukauden päästä näihin voikin vaihtaa muita kaunokaisia. Pari isompaa ruukkua odottaa vielä asukkaita. Ensimmäistä kertaa mulle on tullut intoa kokeilla kasvattaa vähän yrttejäkin. Jos hankkis sellasen pienen kasvihuoneen, ne on niin söpöjäkin :)

Ja aahh, viikon paras uutinen. Mamin kulta on jälleen kotona (lue: espresso-keitin tuli korjauksesta). Vedenjakaja oli vaihdettu ja vikaa lämmönsäätimessä. Mikä ihmeen sunnuntaiversio me ollaan onnistuttu ostaa kun vedenhöyrystinkin piti jo kertaalleen vaihtaa. Onneksi meni kaikki takuuseen. 




Rakastan kahvinpapujen tuoksua <3


Tiina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti