lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pomp de Lux



Tää on taas näitä "ei ikinä"-listaan kuuluvia asioita. En nimittäin ikinä ole ollut yhtä innostunut mistään lastenvaatemerkistä, enkä varsinkaan IKINÄ ole edes harkinnut pitäväni kotikutsuja, minkään artikkelin ympärillä. En tiedä mitä mulle on tapahtumassa, mutta kotikutsut on pidetty ja himo tilata Pomp de Luxin vaatteita lapsille ei ota laantuakseen :) Siis elämäni ensimmäiset emännöinnit kotikutsuille, edustajaa en tuntenut (olen tavannut kerran aikaisemmin) ja kaksi vierasmammaa tuli vieraina tuttujen mukana. Ja kyllä, mukavaa oli. Ainakin emäntä viihtyi. Ääni ei tosin juurikaan vielä kulje. Miehet lähti uimaan ja pieni neiti jäi kutsuille. Sai myös toimia mannekiinina, mistä johtuen tilauslista vähän muutuikin :D

Olen varmaan jo maininnut, että meidän lapsille on ollut hankalaa löytää hyvin istuvia vaatteita. Varsinkin pienmies on sen mallinen, että kaikki housut tippuu vyötäröltä ja paidat muistuttaa lähinnä telttoja. Aikaisemmin tilasin kokeeksi (koska vaatemerkki oli minulle uusi) neidille  Allyson-uikkarin, Scarlett-chinot sekä Shelly-mekon. Kaikki koossa 104. Housut ja uikkarit menevät varmasti syksyyn saakka, mutta mekko oli pientä mitoitusta.





Pienmies sai ekassa tilauksessa kahdet housut koossa 122 - 128 kokeiluun: Carlos ja Hannibal.


Kummatkin osoittautui huippuvalinnoiksi. Vaikka malli on löysän lökö, ei housut roiku edes meidän hoikkeliinin päällä, vaan istuvat mukavasti ja poika tykkää itsekin.

Tänään olisin halunnut tilata vielä vaikka kaikki rekilliset. Maltoin kuitenkin mieleni ja tilasin neidille: Audrey-shortsit (koossa 110 - 116, koska oli aika pientä mitoitusta) sekä niiden kaveriksi Mary-paidan. Nämä eivät olleet listallani, mutta neiti halusia sovittaa ja tykästyi niin, ettei pois niitä halunnut. Olihan ne myös tosi kivat päällä, joten muutin suunnitelmia eikä kaduta. Lisäksi tulossa ovat Eden-mekko koossa 104 ja Elisabeth little Jumpsuit koossa 98. Haalari oli uskomattoman reilua mitoitusta, joten tuo 98 meni myös meille vielä reilusti päälle.





Pikkumies saa puolestaan Connor-takin, Dexter-surffihousut (joo meillä ei surfata, mutta tämä on miehen oma valinta ja luulen, että näitä pidetään meillä paljon pihalla ja rannalla), Dolph Baggy-housut kesän juhliin sekä Hannibal-shortsit, kaikki koossa 122 - 128.






Ah mä voisin tilata niin paljon enemmän. Kiitos esittelijälle ja mikäli nämäkin vaatteet lunastavat odotukset, tulee tästä varmasti meidän perheen kestosuosikki.


Tarjolla oli kahvin kanssa tummasuklaa-raparperimuffineja, kookos-pannacottaa, mutta tuunasin ohjetta lirauttamalla joukkoon limen mehua, sekä kookosmakroneja.


Kookosmakronit
3 keskikokoista munanvalkuaista
1,5 dl sokeria
160g kookoshiutaleita
n. 0,5 dl rusinoita ja kuivattuja aprikoosin palasia

Vatkaa munanvalkuaiset kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri mukaan vähitellen ja koko ajan vatkaten. Hämmennä kookoshiutaleet sekä rusina-aprikoosisekoitus varovasti seokseen. Nostele uunipellille leivinpaperin päälle lusikalla kekoja. Paista 180 asteessa kunnes makronit ovat kullanruskeita.

Minä en saanut näitä irti leivinpaperista lämpimänä, joten annoin jäähtyä pellillä leivinpaperin päällä ja nostin sitten varovasti vadille.







Sateista, mutta rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

äänetön Tiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti