perjantai 22. marraskuuta 2013

Pipariennakko

Olen yrittänyt löytää meille sopivaa valmista torttu- ja piparitaikinaa, tuloksetta. Voisin toki tehdä itse, mutta nyt ei vaan aika anna periksi. Sain ravitsemusterapeutiltamme vinkin kondiittorista, joka valmistaa ainoastaan erikoisruokavalioihin sopivia leipiä ja leivonnaisia. Lapset on menossa mummolaan hoitoon itsenäisyyspäiväksi, ja päiväkodilla on jouluaskarteluilta, jossa tarjoillaan pipareita sekä torttuja. Tilasin kokeeksi pienet annokset pipareita ja torttuja, myös päiväkotiin vietäväksi. Kondiittori työskentelee Heinävedellä ja toimittaa tuotteet tuoreena esimerkiksi Matkahuollon kautta. Toiminta oli ripeää ja tuotteet tosi hyviä. Tuotteet kannattaa pakastaa heti saapumisen jälkeen ja sulattaa aina tarvittaessa, koska nämäkin kuivuvat nopeasti. Ehkä jopa piparit oli parempia kuin tortut ja niitä aionkin tilata jouluksi lisää. Tuotteisiin pääsee tutustumaan Omamaku.fi-sivujen kautta. 




Pojilla oli jalkapallokauden päättäjäiset. Tarjolla tietenkin munkkia ja mehua. Meille se tarkoitti Oma Pulla Mukaan (tef-jauholla).








Tuunatusta Afrikan tähden- versiosta on tullut meidän perheessä tällä hetkellä hitti. Ipadillä on sovellus, jolla saa lisämomentteja tyhjiin, rosvo- ja hevosenkenkäkiekkoihin. Voi yht'äkkiä joutua jollekin saarelle tai saa kaikkien rahat vaikka saisi rosvon :) kantsii kokeilla.



Missä lumi viipyy??


Tiina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti