maanantai 24. kesäkuuta 2013

Suklaamanna

ja suklaasilmä

Uusien helteiden odottelu on sen verran pehmentäny päätäni, että tarjoilin aamulla lapsille sulkaariisimannapuuroa......
Meillä ei olla kovinkaan makean perään, joten menestykseksi en voi tarjoilua sanoa, mutta ihan maistui kun lorautti vielä joukkoon maitoa (maidottomalla oli tällä kertaa soijamaitoa) :)



Suklaariisimannapuuro (4:lle)

1l vettä
1,5dl karkeaa riisijauhoa (Vuohelan Herkun Farina karkea riisijauho)
0,5dl suolaa
1rkl maidotonta margariinia tai voita
2rkl kaakaojauhetta
1-2rkl sokeria


Sekoita huolella kiehuvaan veteen riisijauho. Anna kiehua n.10min. ja lisää suola, voi sekä kaakaojauhe yksi kerraan hyvin sekoittaen. Anna vielä kiehua hiljalleen 5 minuuttia ja lisää 1-2rkl sokeria. Sokerin voi jättää poiskin, riippuen siitä mitä kaakaota käyttää. Mä käytin tuota kuvan Fazerin jauhetta, ja se kyllä kaipaa ainakin lapsien makumaailmaan vielä sokeria täydentämään makuja. Tämä on myös joskus hyvä välipala kylmänäkin.

Sitten siihen suklaasilmään. Ai aaaah. Mähän vähän aikaa sitten postasin Roger Cicerosta muutamalla sanalla.  Valmistuin toukokuussa lisä-/täydennyskoulutuksestani ja mies on nyt järkkäilly pieniä yllätyksiä. Rakastan musiikkia, eikä sillä ollu tietoa kun ei lue näitä mun löpinöitä tosta postauksesta. Toki tietää, että pidän ks. artistista. No, tänään kävin puistoilun jälkeen postin hakemassa ja KÄÄÄÄK Roger oli laatikossa. Mies oli tilannu mulle vielä In diesem Moment-levyn sen Erinin lisäksi <3 Oi KIITOS!




Mikä kesä! :) <3



Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti