torstai 7. maaliskuuta 2013

Seuraavaa ruokainspistä odotellessa

 lisää tuotteita :)


Ihoni on harvinaisen vaalea sävyltään, samoin ripset ja kulmat. Lisäksi ihon kosteustasapaino vaihtelee kasvoissa ihoalueiden mukaan. On ollut äärimmäisen haastavaa löytää juuri minulle sopivaa tarpeeksi kosteuttavaa, mutta samalla täydellisesti imeytyvää kosteusvoidetta. Kiitos äidin :D, on voiteet nyt löytyneet. Kuivimmille ihoalueille käytän varsinkin talvella Avènen Rich skin recovery-voidetta, muualle kasvoille sekä aamuisin puolestaan Avènen Rich hydrating-voidetta, suojakerroin 20. Vaihtoehtoisesti, jos mahdollista, vielä parempi päivävoide iholleni on Elizabeth Arden:in Eight Hour Cream Intensive Daily Moisturizer for Face SPF 15. Perinteistä EA:n Eight Hour Cream-voidetta käytän päivittäin huulivoiteena.




 Ihon värisävy taas on tuottanut päänvaivaa sopivien meikkituotteiden ja sävyjen löytämisessä. Suurimmassa osassa meikkisarjoja sävyt ovat aivan liian tummia minulle tai sitten ne eivät muuten koostumukseltaan sovi.  Olen aina haaveillut pitkistä ja tummista ripsistä (kukapa nainen ei ;)), mutta käytän silmä- ja piilolaseja, joten erillisten ripsien laitattaminen ei onnistu. Olen käyttänyt vuosia Sensai:n 38 asteista pieniharjaista ripsiväriä. Olin tuotteeseen muuten tyytyväinen, mutta tuuheutta ja pituutta se ei toivotussa määrin tuonut. Sattumoisin ostin (monien muiden kokeilujen jälkeen) Diorin Diorshow Iconic ripsivärin, jonka mukana tuli pieni Diorshow Extase (kuvassa isona, kullan värinen). Pidin kummastakin, mutta niiden harjasosa on pienille silmilleni aivan liian suuri. MUTTA, etsivä löytää ja nyt olen onnellinen uuden ja täydellisen ripsivärin omistaja. Dior Diorshow New Look (alla kuvassa oikealla). Löysin myös Diorilta juuri ihoni sävyyn sopivat luomiväripaletit. Toisessa mukana tuli luomivärin pohjustusvoide sekä kulmaväri ja pieni rajauskyvä. Nyt on haussa "enää" meikkivoide (nyt käytössä Lumenelta, ihan ok), irtopuuteri (nyt Nro7, paras tähän mennessä), koska meikkipuuterit ovat liian raskaita iholleni, ja Lumenen kevyempi ei taas peitä mitään; aurinkopuuteri ja BB-voide kesäksi sekä poskipuna. Suositelkaa!? 


Oih <3 ;)

Meinasin jo unohtaa. Tästä en luovu todellakaan koskaan: Helena Rubinstein:in Magic Concealer-peitevoide.  Sopii kaikkeen peittämiseen ja piilottamiseen (tummat silmänaluset, värivirheet, arvet jne) ja on riittoisa. Olen omani ostanut 2 vuotta sitten, käytän lähes päivittäin ja tuotetta on vieläkin hyvin jäljellä.




Ehkä vähän salaa haaveilen tästä....

kuva Diorin sivuilta

Pumpulipupu, oli tehnyt ihanan postauksen Diorin Cherie Bow-kokoelmasta. Sieltä bongasin aika paljon lisää, mitä ehkätuntuualanhimoitsemaan..... ;D


Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti