maanantai 11. maaliskuuta 2013

Viljaton pastasalaatti



Perjantaisella kauppareissulla bongasin viljaporsaan lastuja, ja olivat jopa minun nirsoon lihamakuuni "houkuttelevan" näköisiä. Ja siitä se ajatus viikonlopun pastasalaatista lähti. Pastana käytin Moilas-leipomon täysjyväriisi-fusilleja. Toimi loistavasti tässä tarkoituksessa. Salaattiinhan voi taas laittaa aineksia oman mieltymyksen mukaan. Tässä vinkkinä salaatti, jota me söimme.


Viljaton pastasalaatti

Frisée- salaattia
Herneenversoja
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Makeaa suippopaprikaa
Päärynää
Täysjyväriis-fusilleja
Viljaporsaan lastuja (paistoin lastut pannulla ja maustoin sormisuolalla sekä mustapippurilla)

Päälle ripottelimme auringonkukansiemeniä, kurpitsansimeniä sekä pähkinäsekoitusta ja vaaleaa balsamicoa.


Kaveriksi olutta, maistui :)



Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti