Perjantaisella kauppareissulla bongasin viljaporsaan lastuja, ja olivat jopa minun nirsoon lihamakuuni "houkuttelevan" näköisiä. Ja siitä se ajatus viikonlopun pastasalaatista lähti. Pastana käytin Moilas-leipomon täysjyväriisi-fusilleja. Toimi loistavasti tässä tarkoituksessa. Salaattiinhan voi taas laittaa aineksia oman mieltymyksen mukaan. Tässä vinkkinä salaatti, jota me söimme.
Viljaton pastasalaatti
Frisée- salaattia
Herneenversoja
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Makeaa suippopaprikaa
Päärynää
Täysjyväriis-fusilleja
Viljaporsaan lastuja (paistoin lastut pannulla ja maustoin sormisuolalla sekä mustapippurilla)
Päälle ripottelimme auringonkukansiemeniä, kurpitsansimeniä sekä pähkinäsekoitusta ja vaaleaa balsamicoa.
Kaveriksi olutta, maistui :)
Tiina
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti