sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntai ja suodatinkahvi



No nyt on ongelmat vähän toista luokkaa kuin viikko sitten :D
Nimittäin joutuu juomaan sunnuntaikahvin perinteisenä. Kaveriksi lohduketta, Brunbergin tummaa suklaata. Me hankittiin reilu vuosi sitten espressokeitin, jota olenkin käyttänyt joka päivä. Ihanaa vaihtelua juoda välillä lattea, välillä espressoa, välillä capuccinoa ja välillä ihan vaan tavallista kahvia. Rakastan kahvia, varsinkin erilaisilla versioilla, mutta kahvilaan ehdin nykyisin liian harvoin. Joten kahvila tuotiin kotiin :)
Nyt tämä suuri rakkauteni on sanonut yhteistyösopimuksen irti! Argh, onneksi takuuta on vielä jäljellä. Mikko lupasi soittaa heti aamulla asiakaspalveluun. Toivotaan, että uusi ja entistä ehompi saapuu pian. Vaikka näyttää tää perinteisella keittimellä keitetty kahvikin maistuvan ihan yhtälailla :)


Eilen olin ensimmäistä kertaa myymässä kirpputorilla lapsille pieneksi jääneitä vaatteita. Kokemus oli positiivinen, tosin myyntiaikaa oli 3 tuntia. Ehkä juuri siksi mieli jäi hyväksi. En nimittäin usko, että jaksaisin sitoutua viikoksi tai kahdeksi kirpputoripöydän huolehtimiseen. Tämä systeemi sopi minulle oikein hyvin ja sain myytyä siinä ajassa enemmän kuin osasin edes kuvitella. Ensi syksynä järjestetään vastaava tapahtuma ja aion kyllä osallistua uudelleen. Muuten viikonloppu on ollut aika leppoisa. Ihanaa! Perjantaina vietin ihan liian pitkän ajan jälkeen aikaa ystäväni luona. Eilen koko perhe nukkui piiiiiitkät päikkärit kirpputorin jälkeen ja tänään olemme kokkailleet koko perheen voimin. Lapset ovat huippusuloisia kun he haluavat auttaa ja osallistua ruuan laittoon sekä pöydän kattamiseen. Tänään pienet kokkiapurit tekivät salaatin ja kattoivat pöytää. 


Pienempi tarvitsee ehkä hiukan vielä ohjeistusta veitsen kanssa, isommalta homma hoituu jo hienosti. 


Pienmiehen itse kasaama ja kuvaama annos ennen jalkapalloharjoituksia. Tämä on kuulema hyvä urheilijan annos :) Ja hyvin näytty maistuvan.



Ehkä illalla vielä saunaan ja valmistautumaan uuteen viikkoon. Lyhyt viikko onkin tiedossa.
Leppoisaa sunnuntain jatkoa!


Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti