maanantai 4. maaliskuuta 2013

Niitä arkisia tuotteita



Lupailin laittaa mun luottotuotteita, ihan arkisia, mutta loppu loma on mennyt perheen ruokapolitiikkaa miettiessä. Pienemmän vilja-allergia ei nyt ilmeisesti ole parantunutkaan, joten tilanne vaatii hieman ylimääräistä pohdintaa taas, että saadaan perheen ruoka-asiat kuntoon.

Mutta, tilailen keskimäärin kerran vuodessa Dermosil:lta kotiin isomman erän tuotteita. Mutta rajoitetun valikoiman, koska pidän vain harvoista ks. merkin tuotteista. Esimerkiksi Vitamin E-sarjan tuotteen ovat hellävaraisia, mutta tuoksu ei miellytä. Meikin puhdistukseen suosittelen Kasvopesua. Tuoksu neutraali ja puhdistaa meikin kuin meikin hyvin. Myös erilaiset rajaukset ja kestävämmät ripsivärit. Käytän toki myös paljon muita erilaisia silmä- ja kasvomeikinpuhdistusaineita sekä kasvovesiä, pääsiassa herkälle ja kuivalla iholle tarkoitettuja. Tätä tuotetta pitää kuitenkin aina olla kotona, vaikka sitten niihin kiireiltoihin :)

Minusta tuli vannoutunut palasaippuafani sen jälkeen, kun tilasin ensimmäisen kerran tyrni- ja puolukkasaippuat. Meillä on näitä lähes aina nestemäisen käsisaippuan kaverina ja lapsetkin tykkäävät. Yleensä pesevätkin mielummin palalla kuin nestemäisellä. Kuorivat palat tuntuvat ihanilta ja pesevät samalla kädet todella puhtaiksi. Varsinkin meikkivoiteet ja perusvoiteet on hankala saada käsistä kunnolla pestyä muutoin. Puolukkasaippua hieman sotkee märkänä, mutta lavuaarin saa aika kivuttomasti huuhtaistua puhtaaksi.

Tällä kertaa näiden lisäksi tilasin keittiöön uutta keittiösaippuaa. Tämä odottaa vielä korkkausta. Miehelleni ostan yleensä tätä. Yksi ehdoton suosikkini on vaniljainen vartalon sokerikuorinta <3 ja miksi ihmeessä tilasin sitä vain yhden!? :D sokerikuorinnan jälkeen ei iho kaipaa enää erillistä koskeusvoidetta, vaikka mm. minun iho on todella pintakuivaa. Erityisesti näin pakkasella. Samaan sarjaan kuuluu vaniljainen vartalovoi, IHANA. Käytän sitä kesälläkin. Vaikka tuote on paksua ja kosteuttavaa, imeytyy se helteelläkin lähes kokonaan jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Vai onkohan mulla vaan vähän kuiva nahka ;) Tähän täytyy lisätä vanilja-varoitus. Nimittäin tuotteet tuoksuvat aika voimaakkaasti vaniljaiselle. Mikäli yhtään vierastaa tuoksua, en suosittele. Itse rakastan vaniljan tuoksua ja nämä tuotteet säilyttävät miellyttävän tuoksunsa iholla pitkään.


Puolukkasaippua, Primo vartalon sokerikuorinta vanilja, sen yläpuolella tyrnisaippua sekä takana kasvopesu.

Näistä on vaivaton arki tehty :)

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti