tiistai 16. heinäkuuta 2013

Anopin aarteet

ja mielikin jo paljon parempi. Olivathan juhlat muuten todella ihanat, lämminhenkiset ja hääpari vallan suloinen <3


Olen haaveillut meille tähän uuteen kotiin uusia yövaloja. Oikein mikään ei ole vielä miellyttänyt silmääni. Mainitsin tästä mummolassa ja anoppi alkoi kaivaa kaappeja. Sieltähän löytyikin juuri sopivat meidän tyyliin ja tarpeeseen, sekä vähän ylimääräistäkin. Kaksi lampunjaloista oli rikki, toisesta puuttui johtokin. Sain idean, että mitä jos lampunkannan ja johdon irrottaa ja laittaa tilalle lämpökynttilän. Toimii!


Nämä pääsivät kitarakokoelman kaveriksi olohuoneeseen. En ehkä uskalla polttaa oikeita lämpökynttilöitä näissä, vaikka yllättävän tukevasti ne saikin paikoilleen. Voi olla, että syksyllä vaihdan oikeat led-kynttilöihin.


Nämä toiset puolestaan olivat hyvässä kunnossa (kummatkin aikoinaan löydetty huutokaupasta), joten ne pääsivät meidän makkariin. Ikeasta ostimme vain uudet varjostimat sekä seinähyllyn. Olen kyllä tosi onnellinen uusien lamppujen omistaja nyt :)





Meillä on kaikkialla sekoitettu uutta ja vanhaa, joten siitäkin puolesta nämä sopivat hyvin muuhun sisustukseemme. Lapsemme ovat nukkuneet äitini vanhassa perintöpinnasängyssäkin, jossa itsekin olen vauvana koisannut, joten pitkää ikää on osalla huonekaluistamme siinä mielessä. Siis mun äitihän on tosi nuori vielä, nainen parhaimmassa iässä ;) Ja mikä tärkeintä, tunnearvoa. Itseasiassa vanhat huonekalut ovat osoittautuneet hyvinkin kestäviksi verrattuna osaan uudesta tuotannosta. Suosittelen lämpimästi mm. perintöhuonekalujen tuunausta omaan tarpeeseen.


Tiina

P.S Nyt voi seurata facebookissakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti