keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Loma uhkaa loppua

Mutta ei se mitään. Kyllä vähän arkeakin jo odottelen. Viimeisen lomaviikon yllätysretki oli matka Ähtärin eläinpuistoon. Ideahan tuli hiukan spontaanisti, joten en kerennyt sen kummempia leipomaan tai valmistelemaan. Eväät kasattiin puoliksi tyhjästä jääkaapista, mutta masut tuli täyteen ja jäi vielä iltapalaksikin. Olen löytänyt muutamia uusia tattarileipiä Vuohelan herkulta meidän pienemmälle, mutta tämän retken pelastivat samaisen firman perunapiirakat. Ovat muuten viljattomia ja maidottomia, eli ilo oli kaksinkertainen. Hintaahan näillä tuotteilla on riittävästi, mutta mulla meinaa muutenkin tulla itku tän reissusyömisen kanssa, niin olkoot sitten pussi tyhjänä ja masut täysinä. Ehkä vähän enemmän nukkunu mamikin mukana :)

Näiden lisäksi oli viinirypäleitä ja mustaherukkavispipuuroa (joo okei, sen kerkesin tekemään). Kylmälaukku ja kunnolliset kallet on meidän perheen parhaat ystävät näin kesällä. En tiedä miten me matkustetaan mummolaan 7-8 tuntia talvella.....

Päivä oli kaikin puolin tosi onnistunut. Eläinpuistossa oli kaksi hyvää grillauspaikkaakin, joten omien eväiden syöminen tällä säällä oli vain nautinto.




Kesän paras eväspaikka!

Matkanjohtaja <3

Esittelyssä lumileopardit ;)

Jos meillä oli vähän rento päivä, niin oli se eläimilläkin:







Pääsimme seuraamaan karhujen ruokailua.

Emo ja poikaset.

Saiskohan tääkin emo ruokaa, jos tässä asennossa oottelis :D


Hyvillä mielin harkitsemaan arkeen paluuta!

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti